052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Във връзка със Заповед на Министъра на здравеопазването, за преустановяване провеждането на масови мероприятия, Спортен Център ТИМ няма да работи с клиенти до прекратяване на Извънредното положение. Ще възобновим нормалната си работа, след като бъде разрешено от официалните органи.

На всички активни към днешна дата карти ще бъде коригиран срокът на валидност. За допълнителна информация следете тук и страницата на залата във Facebook!

Зала за групови занимания 2

Площ на залата - 125кв.м, налична климатизация и вентилация, оборудвана с музикална система. На разположение на клиентите са дюшечета за упражнения на земя и гирички с различна тежест, степ блокчета и фитбол топки. Спортен Център ТИМ предлага разнообразие от групови занимания с леко, средно и високо натоварване. Подробности за предлаганите занимания и актуалния график на провеждането им може да намерите тук: график. В свободните от групови занимания часове залата може да бъде наемана почасово за провеждане на спортни мероприятия. За информация и запазване на час звъннете на   052 624 114.

Изтегли документи:
Правила при посещение Декларация Лични данни Декларация Лица под 18год.