052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Нашите инструктори по групови занимания

×

Завършила: 1. Детско Юношеска Спортна Школа, специалност художествена гимнастика. 2. Хореографско училище, специалност Класически балет. 3. Колеж по изкуство и култура, специалност хореография. 4. НСА "Васил Левски", магистър, специалност - физическо възпитание; втора специалност - спорт. Притежава професионална квалификация за треньор по гимнастика. Съдия към Federation International de Gymnastique. Има лиценз от International Aerobics Federation - България, с квалификация Инструктор по аеробика. Има диплом от НСА" Васил Левски", Център за следдипломна квалификация, Инструктор по аеробика, каланетика и стречинг. От 1995 год. работи в Спортен Център ТИМ, като инструктор по Шейпинг, Фет Бърнинг Йога и персонален инструктор за индивидуални тренировки.

×

Започва спортната си кариера като състезател по плуване. Многокократен републикански шампион с отбора по синхронно плуване. Притежава чар и харизма с които въздейства на клиентите. Инструктор превърнал любовта към спорта в начин на живот.Работи в СПОРТЕН ЦЕНТЪР ТИМ от 2001г. Води групови тренировки по Боди джъмп и Бели денс.

×

Инструктор и хореограф с дълъг международен опит. Работила в едни от най- добрите спортно-възстановителни центрове в Гърция, Турция, Египет и Тунис. Владее немски и английски език. В Спортен център ТИМ работи от 2011г, води иновативни аеробни и силови тренировки.

×

Здравейте, казвам се Станимир Иванов, но всички ме наричат Миро. Танцът и спорта са неразделна част от живота ми. От 7 годишна възраст неуморно танцувам и спортувам, като съм минал през български народни танци, състезателни танци, модерен балет и лека атлетика. Zumba Fitness ми помогна да възвърна визията си. След 10 годишна пауза от активния живот който водех стигнах до плашещата цифра 110 кг. Благодарение на Zumba Fitness свалих над 30 килограма! Това ми даде стимул да покажа и на другите, как да поддържат един по-добър и здравословен начин на живот по изключително тонизиращ, позитивен и забавен начин.

×

От малка се занимавa активно със спорт. Преди 10 години открива стретчинга, и ефектът, който оказва върху тялото и мускулите особено при тежко физическо натоварване. Ползите от разтягането са не само върху физиката. Комбинацията от правилно дишане и упражнения елиминират всякаква следа от травми, схващания и стреса от ежедневието.

×

Казвам се Теодора, или както всички ме наричат Теди, и съм инструктор по Zumba Kids и Zumba Fitness. Любовта ми към танците се зароди още от малка - занимавала съм се с модерен балет, хип-хоп, салса, бачата, но Зумба ме заплени с това, че съчетава разнообразни видове танци и фитнес движения на фона на страхотна музика от различни стилове. Опитът ми като детски аниматор в България и Турция е огромен плюс в работата ми с деца.

×

В началото на 2008 г. Диляна започва да се занимава с Йога, като попада при Димо Дончев - основател на спортен клуб по Йога „Колобар“ в хотел „Черно море“. След всяко следващо занимание тя започва да опознава тялото си и да хармонизира духа си все повече и повече.

Диляна Стайкова е преминала през най-различни спортни занимания, до момента, в който Йога измества всички тях и се засажда в ежедневието ѝ като най-любимо.
С времето тя и учителят ѝ Димо Дончев, стават все по-близки като всекидневно попива знания от него. Учи се да контролира ума си, да слуша тялото си, но това на което той най-много я е научил е смирението. След няколко урока Димо Дончев започва да ѝ има доверие, и когато той отсъства от клуба, Диляна поема часовете му по Йога. През 2012 г. той решава, че тя може да представи клуба му на XVII Държавно първенство по Йога (организирано от Българска Федерация по Йога), където взима 3-то място.

И така 12 години по-късно, Диляна Стайкова като ученик и последовател на Димо Дончев, с голямо удоволствие и чест, продължава да преподава наученото.
 

×

Родена в Куба, Завършила висше спортно образование в Македония. Инструктор по кубински и латиноамерикански танци от повече от 10 години. Лъчезарна и енергична, Сирсе ще ви зарази с положителната си енергия и любов към спорта. Владее български, македонски, английски и испански език.

×

Дългогодишен състезател по Kyokushin Karate с голям брой международни и републикански титли. Притежава I дан от майстор Брайн Фиткин (1997); Позитивен и енергичен инструктор по ТАЕБО и Фет Бърнинг Йога с над 20 годишен опит и доказани успехи в груповите тренировки за напреднали и ентусиасти. Притежава диплом от БФСА (1993) за сертифициран инструктор. Предава знанията си, любовта си към спорта и здравословния начин на живот на всички последователи.

×

Лицензиран инструктор по пилатес с богат опит. От 2015 година след успешно проведено обучение във Великобритания инструктор и по Body Ballance. Лъчезарен, положителен, ерудиран и мотивиран инструктор, който ще Ви помогне да оформите тялото което винаги сте желали.

Изтегли документи:
Правила при посещение Декларация Лични данни Декларация Лица под 18год.