Диляна Стайкова - Диляна


В началото на 2008 г. Диляна започва да се занимава с Йога, като попада при Димо Дончев - основател на спортен клуб по Йога „Колобар“ в хотел „Черно море“. След всяко следващо занимание тя започва да опознава тялото си и да хармонизира духа си все повече и повече.

Диляна Стайкова е преминала през най-различни спортни занимания, до момента, в който Йога измества всички тях и се засажда в ежедневието ѝ като най-любимо.
С времето тя и учителят ѝ Димо Дончев, стават все по-близки като всекидневно попива знания от него. Учи се да контролира ума си, да слуша тялото си, но това на което той най-много я е научил е смирението. След няколко урока Димо Дончев започва да ѝ има доверие, и когато той отсъства от клуба, Диляна поема часовете му по Йога. През 2012 г. той решава, че тя може да представи клуба му на XVII Държавно първенство по Йога (организирано от Българска Федерация по Йога), където взима 3-то място.

И така 12 години по-късно, Диляна Стайкова като ученик и последовател на Димо Дончев, с голямо удоволствие и чест, продължава да преподава наученото.
 

График на тренировките с Диляна

В момента не се провеждат занимания по

Легенда: Редовна тренировка | Протича в момента | Няма да се проведе