052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

-

×

Лицензиран инструктор по пилатес с богат опит. От 2015 година след успешно проведено обучение във Великобритания инструктор и по Body Ballance. Лъчезарен, положителен, ерудиран и мотивиран инструктор, който ще Ви помогне да оформите тялото което винаги сте желали.

×

Завършила: 1. Детско Юношеска Спортна Школа, специалност художествена гимнастика. 2. Хореографско училище, специалност Класически балет. 3. Колеж по изкуство и култура, специалност хореография. 4. НСА "Васил Левски", магистър, специалност - физическо възпитание; втора специалност - спорт. Притежава професионална квалификация за треньор по гимнастика. Съдия към Federation International de Gymnastique. Има лиценз от International Aerobics Federation - България, с квалификация Инструктор по аеробика. Има диплом от НСА" Васил Левски", Център за следдипломна квалификация, Инструктор по аеробика, каланетика и стречинг. От 1995 год. работи в Спортен Център ТИМ, като инструктор по Шейпинг, Фет Бърнинг Йога и персонален инструктор за индивидуални тренировки.

×

Занимава се с танци от ранна детска възраст. Посещавала активно ZUMBA класове. Влюбена в хобито си, решава да стане инструктор и да продължи да разпространява магията на ЗУМБА. Лицензиран инструктор Zumba Fitness & Zumba Toning

×

Казвам се Теодора, или както всички ме наричат Теди, и съм инструктор по Zumba Kids и Zumba Fitness. Любовта ми към танците се зароди още от малка - занимавала съм се с модерен балет, хип-хоп, салса, бачата, но Зумба ме заплени с това, че съчетава разнообразни видове танци и фитнес движения на фона на страхотна музика от различни стилове. Опитът ми като детски аниматор в България и Турция е огромен плюс в работата ми с деца.

×

Фехтовален Клуб "Преторианец" е основан зимата на 2008 година. Шест месеца по-късно започват активните тренировки в залата на Спортен Център "ТИМ". Треньорите Ивайло Стаматов и Мартин Стоянов са сабльори и преподават "сабя". Състезателите на клуба са призьори в редица национални и международни състезания.

Милена

Фитнес Инструктор
×

Фитнес инструктор с богат опит. Притежава диплом от Национална Спортна Академия, гр. София за инструктор по културизъм, фитнес и бодибилдинг.  Специализирана в изготвянето на хранителни и тренировъчни режими, (както на български, така и на английски език) съобразени с индивидуалните нужди и специфичните желания на всеки клиент. Силно мотивиран професионалист,работещ максимално за постигане на желаните от своите клиенти  резултати.Рабори в Спортен Център ТИМ от 2007год. Владее английски и руски език.

×

 Дългогодишен състезател на СК "ТИМ", II-ри Дан Карате Киокушин. Призьор в редица международни състезания по киокошин карате:

2004 г. – Балкански шампион

2005 г.—Републикански шампион по Кикбокс

2006 г.—Републикански шампион по Кикбокс

2007 г.—Републикански шампион по Таибокс

2008 г – Шампион от Открития шампионат на Америка по Карате Киокушин

2009 г.- Вице шампион от Открития шампионат на Австрия по Карате Киокушин

2010 г.- Вице шампион на Открития шампионат на Испания по Карате Киокушин

2011 г- Вице шампион купа Верея по Карате киокушин

2011г. – 3-то място от Европейското първенство по Карате Киокушин

2012 г. – Републикански шампион Карате  Киокушин

2013 г. – Вице шампион купа Верея по Карате Киокушин

2014 г. –Вице шампион купа Верея по Карате Киокушин

2015 г -  Вице шампион купа Верея по Карате Киокушин

2015 г. -  Европейски шампион –Естония Карате Киокушин

За постигнати високи спортни постижения през 2016г. БККФ го удостоява със званието 'Майстор на спорта".

Инструктор от 2013год. Изготвя индивидуални хранителни и тренировъчни режими. От 2018г. води групови занимания с интервални и интензивни кардио и силови упражнения. 

×

Родена в Куба, Завършила висше спортно образование в Македония. Инструктор по кубински и латиноамерикански танци от повече от 10 години. Лъчезарна и енергична, Сирсе ще ви зарази с положителната си енергия и любов към спорта. Владее български, македонски, английски и испански език.

×

Здравейте, казвам се Станимир Иванов, но всички ме наричат Миро. Танцът и спорта са неразделна част от живота ми. От 7 годишна възраст неуморно танцувам и спортувам, като съм минал през български народни танци, състезателни танци, модерен балет и лека атлетика. Zumba Fitness ми помогна да възвърна визията си. След 10 годишна пауза от активния живот който водех стигнах до плашещата цифра 110 кг. Благодарение на Zumba Fitness свалих над 30 килограма! Това ми даде стимул да покажа и на другите, как да поддържат един по-добър и здравословен начин на живот по изключително тонизиращ, позитивен и забавен начин.

×

Дългогодишен състезател по Kyokushin Karate с голям брой международни и републикански титли. Притежава I дан от майстор Брайн Фиткин (1997); Позитивен и енергичен инструктор по ТАЕБО и Фет Бърнинг Йога с над 20 годишен опит и доказани успехи в груповите тренировки за напреднали и ентусиасти. Притежава диплом от БФСА (1993) за сертифициран инструктор. Предава знанията си, любовта си към спорта и здравословния начин на живот на всички последователи.

Милен

Масажист
×

Инструктор и хореограф с дълъг международен опит. Работила в едни от най- добрите спортно-възстановителни центрове в Гърция, Турция, Египет и Тунис. Владее немски и английски език. В Спортен център ТИМ работи от 2011г, води иновативни аеробни и силови тренировки.

×

От малка се занимавa активно със спорт. Преди 10 години открива стретчинга, и ефектът, който оказва върху тялото и мускулите особено при тежко физическо натоварване. Ползите от разтягането са не само върху физиката. Комбинацията от правилно дишане и упражнения елиминират всякаква следа от травми, схващания и стреса от ежедневието.

×

Деси Георгиева – спортен педагог и лицензиран Мастър треньор на Gymstick за България. Провежда тренировки, които ще ви покажат възможностите и функционалността на уреда Gymstick.

×

Започва спортната си кариера като състезател по плуване. Многокократен републикански шампион с отбора по синхронно плуване. Притежава чар и харизма с които въздейства на клиентите. Инструктор превърнал любовта към спорта в начин на живот.Работи в СПОРТЕН ЦЕНТЪР ТИМ от 2001г. Води групови тренировки по Боди джъмп и Бели денс.

Рая

Фитнес Инструктор
×

От 10 години се занимава с фитнес, има богат международен опит като фитнес инструктор. Участник в поредица от състезания по културизъм и фитнес. Най- добро класиране: Абсолютен шампион в категория Бикини Фитнес над 172 см, 2014 г в Кипър. Работи в Спортен Център ТИМ от 2017г. Владее английски и гръцки език

Тихомир

Фитнес Инструктор
×

От 15 годишен активно се занимава с фитнес, бодибилдинг и културизъм. Участвал е на редица състезания в България.Притежава диплом от Национална Спортна Академия, гр. София за инструктор по културизъм, фитнес и бодибилдинг и Лиценз от Българската Федерация по Културизъм и Фитнес за персонален треньор. Работи в Спортен Център ТИМ от 2006год. Високо мотивиран професионалист с индивидуален подход към всеки клиент. Изготвя хранителни режими и тренировъчни програми.