052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

СЪОБЩЕНИЕ Поради ИЗБОРИTE и разполагането на ОИК в ДКС на 09.06.24г /НЕДЕЛЯ/ СПОРТЕН ЦЕНТЪР ТИМ ще работи от 7:00ч до 17:00ч

Солариум

Соларните апарати "Ergoline" са съобразени с най-съвременните технологии за придобиване на тен и са създадени в пряко сътрудничество с водещи дерматолози.

Естественото образуване на Витамин Д3 става само на слънце или в солариум – или по точно под въздействието на UVB лъчите. Витамин Д3 е важен хормон за формиране на костите и за предпазване от остеопороза. В резултат на синтеза на витамин Д3 в костите се образува калций. Този "слънчев хормон" има положително въздействие и върху сърдечната дейност и кръвообращението.

Соларните процедури се препоръчват на хора, които искат да стимулират имунната система, да засилят съпротивителните сили на организма. Дори кожни болести като акне, псориазис и невродерматит се лекуват чрез ултравиолетова светлина с огромен успех. Кожата е най-големия регулаторен и защитен орган на нашето тяло. Чрез нея ние установяваме не само физически, но и сетивен контакт с околната среда. Когато сме в настроение, ние се чувстваме добре "нашата кожа".

Спортен ЦентърТИМ – разполага с хоризонтален солариум ERGOLINE Turbo Excellence 700. Освен с мощни 800-ватови лампи, той притежава множество екстри като климатроник, арома терапии, стерео система, възможност за регулиране силата на лампите на лицевия панел и степента на сила на вентилаторите на климатроника. Взискателните любители на красивия тен са убедени във високото качество на солариумите "Ergoline". Опитайте и Вие!

Изтегли документи:
Правила при посещение Декларация Лични данни Декларация Лица под 18год.