052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Във връзка със Заповед на Министъра на здравеопазването, за преустановяване провеждането на масови мероприятия, Спортен Център ТИМ няма да работи с клиенти до прекратяване на Извънредното положение. Ще възобновим нормалната си работа, след като бъде разрешено от официалните органи.

На всички активни към днешна дата карти ще бъде коригиран срокът на валидност. За допълнителна информация следете тук и страницата на залата във Facebook!

Солариум

Соларните апарати "Ergoline" са съобразени с най-съвременните технологии за придобиване на тен и са създадени в пряко сътрудничество с водещи дерматолози.

Естественото образуване на Витамин Д3 става само на слънце или в солариум – или по точно под въздействието на UVB лъчите. Витамин Д3 е важен хормон за формиране на костите и за предпазване от остеопороза. В резултат на синтеза на витамин Д3 в костите се образува калций. Този "слънчев хормон" има положително въздействие и върху сърдечната дейност и кръвообращението.

Соларните процедури се препоръчват на хора, които искат да стимулират имунната система, да засилят съпротивителните сили на организма. Дори кожни болести като акне, псориазис и невродерматит се лекуват чрез ултравиолетова светлина с огромен успех. Кожата е най-големия регулаторен и защитен орган на нашето тяло. Чрез нея ние установяваме не само физически, но и сетивен контакт с околната среда. Когато сме в настроение, ние се чувстваме добре "нашата кожа".

Спортен ЦентърТИМ – разполага с хоризонтален солариум ERGOLINE Turbo Excellence 700. Освен с мощни 800-ватови лампи, той притежава множество екстри като климатроник, арома терапии, стерео система, възможност за регулиране силата на лампите на лицевия панел и степента на сила на вентилаторите на климатроника. Взискателните любители на красивия тен са убедени във високото качество на солариумите "Ergoline". Опитайте и Вие!

Изтегли документи:
Правила при посещение Декларация Лични данни Декларация Лица под 18год.