Обратно към тренировки

Ин Йога

При Ин йога се използват пасивни пози близо до земята. Задържа се по-дълго в асаните (позите) - от 3 до 5 мин. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира.

В ИН йогата позите се сменят много бавно, което създава усещане за транс и дълбок покой, мусколите се разтягат максимално и се отпускат до краен предел, нервната система релаксира.

ИН йогата е за всеки – от напълно начинаещ в йогата до редовно практикуващи . Нейната достъпност и дълбок ефект я правят абсолютна необходимост за всеки, който търси вътрешен покой. Тя е чудесно допълнение към по-динамичните практики, а също може да се практикува и напълно самостоятелно. Ако сте имали физически или психически натоварен ден, непременно завършете с ИН йога, за да се приберете вкъщи усмихнати и в мир със себе си и света.

Инструктор

В момента не се провеждат занимания по Ин Йога