052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Фитнес Зала

Фитнес зала и кардио зона с площ от 600кв.м.  с две серии професионални италиански уреди на световния лидер TЕCHNOGYM.  Фитнес залата е с оборудвана с  удъропоглъщаща гумена настилка, вентилационна и климатична системи. Кардио зоната е оборудвана с английска пвц настилка и  зонални климатични системи. На територията на целия комплекс има безплатна wi-fi мрежа. 

Pulldown

Pulldown

Уредът възпроизвежда вертикалното движение на издърпване за гръб. Подплатените задържащи ролки и подложката за гръдния кош позволяват на потребители с различни размери на тялото безопасно използване на уреда. Двете рамена се движат самостоятелно за по-добра координация.

Upper back

Upper back

Уредът осигурява естествена траектория за включване на всички горни мускули на гърба. Формата на дръжките позволява на потребители с различен ръст да открият оптимален обхват на движение само с настройка на седалката и подложката за гръдния кош. Двете рамена се движат самостоятелно за по-добра координация. Ръкохватките са пригодени за всеки.      

Lat machine

Lat machine

Класически уред за натоварване на широките гръбни мускули с иновативни характеристики. Новият дизайн на лоста осигурява по-добро захващане и позволява на потребителя да постави ръцете си правилно. Подплатените ролки за бедра осигуряват лесен достъп до уреда на потребителите с различен ръст. Елипсовидна рамка, която не се огъва.

Pulley

Pulley

Уредът дава възможност за тренировка на всички гръбни мускули. Различните части на гръбните мускули могат да бъдат включени в зависимост от използваната ръкохватка и следваната траектория. Натоварването може да се избира от положението за тренировка. Широката седалка и поставка за крака са подходящи за потребители със всякакъв ръст.