052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Фитнес Зала

Фитнес зала и кардио зона с площ от 600кв.м.  с две серии професионални италиански уреди на световния лидер TЕCHNOGYM.  Фитнес залата е с оборудвана с  удъропоглъщаща гумена настилка, вентилационна и климатична системи. Кардио зоната е оборудвана с английска пвц настилка и  зонални климатични системи. На територията на целия комплекс има безплатна wi-fi мрежа. 

Chest press

Chest press

Естественото движение с елипсовидна дъга включва всички мускули използвани при упражнението преса за гърди. Обхватът на движение позволява усещане за тренировка със свободни тежести. Двете дръжки функционират независимо едно от друго за увеличаване на координацията. Плоскостта на движение е леко наклонена нагоре. Формата на дръжките дава възможност на потребители с различни размери да открият оптимален обхват на движение само чрез необходимата настройка на седалката. Лесният старт предлага пълен контрол на обхвата на движение. Неутралната ръкохватка дава разнообразие на движението. Широките ръкохватки са пригодени към всеки потребител. Очертаната форма на облегалката осигурява оптимална стабилност. Оформената седалка повишава стабилността и удобството.

Pectoral machine

Pectoral machine

Уредът изолира гръдните мускули. Много лесен достъп по уреда. Двете дръжки се движат самостоятелно за по-добра координация. Положението на подложките за раменете гарантира удобно положение за потребители с различни размери на тялото без да е необходима никаква настройка. Вдлъбнатата седалка увеличава стабилността и удобството.