052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Фитнес Зала

Фитнес зала и кардио зона с площ от 600кв.м.  с две серии професионални италиански уреди на световния лидер TЕCHNOGYM.  Фитнес залата е с оборудвана с  удъропоглъщаща гумена настилка, вентилационна и климатична системи. Кардио зоната е оборудвана с английска пвц настилка и  зонални климатични системи. На територията на целия комплекс има безплатна wi-fi мрежа. 

Abdominal crunch

Abdominal crunch

Този уред е известен като най-удобния и най-добрия уред за трениране на коремните мускули на пазара. Разработен е чрез прилагане на биомеханичен анализ, използван при създаването на серията BIOSTRENGTH®. За подложките за рамене с двойни дъги не е необходима настройка. Облегалката осигурява стабилизиране на таза и изолиране на коремните мускули. Поставката за крака дава опора на потребители с различен ръст без да се включват флексорите на ханша.

Rotary torso

Rotary torso

Движенията включват страничните коремни мускули. Подложките за раменете с двойни дъги изискват настройка само при започване. Облегалката стабилизира таза и изолира страничните коремни мускули. Поставката за крака осигурява опора на потребители с различни размери на тялото без да се натоварват флексорите на ханша.