052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Фитнес Зала

Фитнес зала и кардио зона с площ от 600кв.м.  с две серии професионални италиански уреди на световния лидер TЕCHNOGYM.  Фитнес залата е с оборудвана с  удъропоглъщаща гумена настилка, вентилационна и климатична системи. Кардио зоната е оборудвана с английска пвц настилка и  зонални климатични системи. На територията на целия комплекс има безплатна wi-fi мрежа. 

Abductor

Abductor

Уредът изолира абдукторите по вътрешната част на бедрата. Лост за лесна настройка на стартовата позиция. Намалена височина за лесен достъп. Предно разположение на тежестите, за по-лесен достъп. Ергономичен дизайн на седалката. Намалена височина на тежестите.

Adductor

Adductor

Уредът изолира абдукторите по външната част на бедрата. Лост за лесна настройка на стартовата позиция. Намалена височина за лесен достъп. Предно разположение на тежестите, за по-лесен достъп. Ергономичен дизайн на седалката. Намалена височина на тежестите.

	Leg curl

Leg curl

Уредът осигурява оптимално натоварване на квадрицепсите на бедрата. Разработеният дизайн осигурява оптимална крива на натоварване. Специално оформена облегалка и седалка за по-голямо удобство и стабилност. Лесно настройваща се подложка за глезените. Ергономичен дизайн на седалката. Подложки с двойни опорни точки за намаляване на напрежението на сухожилията. Лост за пуск, който се настройва с бутон, за избор на ъгъла на упражнението.
 

Leg extension

Leg extension

Уредът изолира всички мускули сгъвачи по задната страна на бедрата.Уредът Leg Extension осигурява идеалната опора за правилна позиция на коляното. Опората за коляно с анатомични контури намалява до минимум натиска върху задната част на коляното. Положението на седалката се настройва от седнало положение. Лост за пуск, който се настройва с бутон, за избор на ъгъла на упражнението. Разработеният дизайн осигурява оптимална крива на натоварване. Вдлъбната облегалка и седалка за повече удобство и стабилност. Подложка за глезените, която лесно се настройва.

Leg press

Leg press

Уредът е разработен за създаване на непосредствено усещане от упражнението. Широката многоъгълна платформа за краката дава възможност за множество позиции при упражнения. Ексцентрикът, поставен в рамките на платформата за крака, е разработен по технологията REV™, за да гарантира идеално разпределение на натоварването. Ъгълът на облегалката, имитиращ положението при клякане, намалява до минимум вертикалното натоварване върху гръбнака. Ъгълът между платформата за крака и релсите осигурява включване на разгъващите мускули на ханша. Амортисьори, монтирани на релсите, поглъщат вибрациите по време на упражнения. Уредът е оборудван с амортисьори за лесна настройка на седалката.

Multy hip

Multy hip

Мултифункционален уред за мускулите на ханша. Дава възможност за упражнения на флексорите и разгъвачите, адукторите и абдукторите на ханша. Лост с противотежест дава възможност за удобно положение за потребители с различен ръст. Широка платформа за изключителна стабилност.

Rotary calf

Rotary calf

Изолирано упражнение за прасци. Направените проучвания за Selection Rotary Calf са съсредоточени върху правилното разположение на седалката и мястото на натиск, даващо възможност за тренировка на мускулите на прасците без аксиално или напречно претоварване на гръбначния стълб. Това се постига чрез разполагане на торса под ъгъл 90° спрямо краката, като потребителят е седнал върху наклонена седалка. Това дава възможност за тренировка на хора с всякакъв ръст във физиологично правилно положение спрямо лоста за упражнение. Конструкцията на лоста за упражнение и специалната му извивка гарантират упражнения, които са симетрични и за двата крака. Идеалният баланс и лесната употреба дават възможност и за упражнения само на единия крак.