052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Фитнес Зала

Фитнес зала и кардио зона с площ от 600кв.м.  с две серии професионални италиански уреди на световния лидер TЕCHNOGYM.  Фитнес залата е с оборудвана с  удъропоглъщаща гумена настилка, вентилационна и климатична системи. Кардио зоната е оборудвана с английска пвц настилка и  зонални климатични системи. На територията на целия комплекс има безплатна wi-fi мрежа. 

	Arm curl

Arm curl

Уредът възпроизвежда упражнение за бицепс без странични натоварвания. Лесният достъп позволява на потребители с всякакъв ръст да тренират. Ротационното движение позволява включването на лакътната и раменната става по време на упражнение. Независимите дръжки дават възможност за редуване и едновременно упражнение на бицепсите. Широките ръкохватки са пригодени за всеки потребител. Ограничителното устройство за обхвата на движение предотвратява свръх опъването. Ексцентрикът на уреда позволява оптимална крива на натоварване.

	Arm extension

Arm extension

Уредът възпроизвежда упражнение за трицепс без странични натоварвания. Лесният достъп позволява на потребители с всякакъв ръст да тренират. Ротационното движение позволява включването на лакътната и раменната става по време на упражнение. Независимите дръжки дават възможност за редуване и едновременно упражнение на трицепсите. Широките ръкохватки са пригодени за всеки потребител. Ексцентрикът на уреда позволява оптимална крива на натоварване.

Delts machine

Delts machine

Уредът изолира раменните мускули. Лесната настройка на стартовата позиция гарантира лесен достъп и удобно положение за упражнения. Двете рамене се движат самостоятелно за по-добра координация. Оформената седалка повишава стабилността и удобството.

Shoulder press

Shoulder press

Естественото движение с елипсовидна траектория включва всички мускули, използвани при упражнението раменна преса. Обхватът на движение позволява усещане за тренировка със свободни тежести. Двете рамена се движат самостоятелно за по-добра координация. Плоскостта на движение е леко пред раменете с цел намаляване на излишен стрес върху раменете. Неутралната ръкохватка придава разнообразие на движението. Широките ръкохватки са пригодени към всеки потребител. Вдлъбнатата форма на облегалката осигурява оптимална стабилност. Вдлъбнатата седалка придава по-голяма стабилност и удобство.