052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Фитнес Зала

Фитнес зала и кардио зона с площ от 600кв.м.  с две серии професионални италиански уреди на световния лидер TЕCHNOGYM.  Фитнес залата е с оборудвана с  удъропоглъщаща гумена настилка, вентилационна и климатична системи. Кардио зоната е оборудвана с английска пвц настилка и  зонални климатични системи. На територията на целия комплекс има безплатна wi-fi мрежа. 

Easy chin/dip

Easy chin/dip

Многофункционален уред за набирания и "кофички". Платформа с противотежест е оборудвана с модерна система за сигурност, улесняваща употребата дори за хора с по-малък опит. Ръкохватките позволяват изпълнението на различни упражнения, като се включват най-важните мускули на торса.

Cable jungle

Cable jungle

Мултифункционален уред за най-разнообразни упражнения. От едната страна на уреда има макара с променлива височина. От едната страна на уреда има горна и долна макари. Подложките са поставени стратегически с цел увеличаване на обхвата на упражненията.

Cable cross over

Cable cross over

Мултифункционален уред за най-разнообразни упражнения за торса. Двете страни на уреда могат да се свързват към други модули Ercolina или Ercolina Rehab с цел да се интегрира уреда Crossover Cable в по-широко мултифункционално оборудване.

Multipower

Multipower

Мултифункционален уред за най-разнообразни упражнения за долните и горните крайници. Балансирана система с противотежест, гарантираща възможност за тренировка с минимално работно натоварване. Плаваща система от тежести, даваща възможност за тренировка със свободни тежести при пълна безопасност на уреда в същото време. Уредът се доставя комплектован с еластичен лост, гарантиращ по-голяма контактна повърхност с тялото и приятно чувство при тренировка с големи тежести.