052 624 114
бул. Княз Борис I, No 115 - Дворец на Културата и Спорта, вход 2

TIM Fitness

Цени за солариум

Солариум

Еднократни посещения

2.00 лв.
3 минути
4.00 лв.
6 минути
6.00 лв.
9 минути
8.00 лв.
12 минути
10.00 лв.
15 минути
12.00 лв.
18 минути

Карти

36.00 лв.
72 минути
Валидност: 30 дни
40.50 лв.
81 минути
Валидност: 30 дни
45.00 лв.
90 минути
Валидност: 45 дни
60.00 лв.
120 минути
Валидност: 60 дни
Изтегли документи:
Правила при посещение Декларация Лични данни Декларация Лица под 18год.