Върни се назад

Навсякъде в интернет има снимки на известни личности и техните перфектни плажни тела .

Понякога може да бъде наистина разочароващо и е трудно да не почувствате малко завист.

Въпреки това, не всеки в Холивуд е роден напълно прекрасен. Някои актьори и певци изглеждат напълно различно от холивудските стандарти за красота.

Показваме Ви някои от най-успешните трансформации на знаменитости.

1. Адел

© AP/FOTOLINK/East News, © Jordan Strauss/Invision/AP/Fotolink/East News

Трудно е да не се забележи, че Адел се е отървала от  излишните си килограма от 2008 г. насам. Певицата споделя, че го е направила за лично щастие, а не за да се съобрази със стандартите за красота.

Адел напълно изключва захарта от диетата си и започва да спортува всеки ден.

 

2. Мама Джун

© depositphotos.com, © mamajune / instagram

Джун Шанън от риалити телевизионното шоу, Here Comes Honey Boo Boo е свала много килограми, през последните няколко години. Трябвало е да се подложи на операция на стомаха през 2015 г. Оттогава тя спазва стриктна диета и прави упражнения редовно.

 

3. Ребъл Уилсън

© Adam Orchon/Sipa USA/East News, © Triangular Pics/ MEGA/EAST NEWS

Ребъл Уилсън започва своето пътуване за отслабване през 2016 г. Актрисата казва, че ключът към нейния успех е повече физическа подготовка.

 

4. Кели Озбърн

© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/East News, © Eva Rinaldi/Wikimedia Commons

Кели Озбърн е загубила около 70 кг от 2009 г. насам, когато участва в Dancing With The Stars. Партньорката на Kelly  я насърчава да спазва със здравословна диета и да прави тренировки всеки ден.

 

5. Джордин Спаркс

© AFP/EAST NEWS, © McMullan/Sipa USA/East News

Участничката в American Idol, Джордин Спаркс, загубва 50 кг през 2012 г. Тя иска да бъде здрава, затова започва да брои калориите,които приема, да ходи всеки ден и да тренира с личен треньор.

 

6. Зак Галифианакис

© The Hangover/Warner Bros., © The Hangover/Legendary Pictures, © Jordan Strauss/Invision/AP/Fotolink/East News

Звездата от Hangover, Зак Галифианакис отслабва много и изглежда съвсем различно. Актьорът каза, че най-ефективната част от диетата му е отказването от алкохола.

 

7. Клои Кардашиян

© East News, © khloekardashian / instagram

Клои Кардашиян се чувствала неудобно в тялото си в сравнение със сестрите си. Смятала се за пълничката в семейството. След публичната й раздяла с бившия й съпруг, тя отслабна с 40 кг и започна собствено шоу за отслабване, наречено Revenge Body

 

8. Джон Гудман

© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/East News, © AFP/EAST NEWS

Когато Джон Гудман тежи 180кг., той осъзва, че е време да вземе нещата в свои ръце. От 2015 г. насам актьорът е свалил над 100 килограма. Започна да контролира всичко, което яде и колко точно калории приема.

 

9. Дженифър Хъдсън

© ASSOCIATED PRESS/FOTOLINK/East News, © Chris Pizzello/Invision/AP/Fotolink/East News

Дженифър Хъдсън губи над 30 кг от 2010 г насам. Тя няма много време да тренира поради натоварения си график. Вместо това Дженифър наблюдава какво яде много внимателно и спазва строга диета.

 

10. Кристина Агилера

© AP/FOTOLINK/East News, © Gilbert Flores/Broadimage/EAST NEWS

Кристина Агилера губи почти 50 кг през 2013 г. Тя си взема почивка от The Voice и преразгледа режима си на хранене и тренировки. Кристина твърди, че рейки, древна азиатска практика, наистина й е помогнала да влезе във форма както физически, така и психически.

 

11. Мелиса Маккарти

© AP/FOTOLINK/East News, © SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA/EAST NEWS

Мелиса твърди, че тялото й е „в процес на работа“. Тя вече е загубила около 75 кг и продължава да наблюдава диетата си. Актрисата се опитва да се придържа към здравословния начин на живот и ляга в 19:30 ч. всяка нощ.

 

12. Джими Кимел

© EVERETT COLLECTION/EAST NEWS, © Paul Marks/Broadimage/EAST NEWS

Когато теглото на Джими Кимел достигна 90кг., той решава, че е време за промяна. Започна да тренира повече и да брои калории, заедно с периодично гладуване. Джими Кимел губи около 11кг.

 

13. 50 сент

© Stephen Smith/Sipa USA/East News, © Cheetah Vision

Супер атлетичният рапър и актьор, 50 Cent  губи цялата си мускулна маса за филм. Той играе футболист, страдащ от рак, във „Всичко се разпада“. С много строг хранителен режим той успява да достигне до формата на тялото, необходима му за заснемане на филма.

 

 

Източник: aia.bg

Върни се назад